FOTO KLUB

Naučím tě fotit

Vše co potřebuješ vědět o focení na jednom místě

FOTO KLUB JE PRÁVĚ UZAVŘEN

ale...

Už brzy!!!

V KVĚTNU 2024

budu Klub opět otevírat

Právě ho předělávám tak, aby byl ještě lepší a tobě pomohl na maximum!

Chceš být u toho, až ho znova otevřu? A zajistit si tak zvýhodněnou předprodejovou cenu ?

Nech mi na sebe email

A já ti dám dopředu vědět a budeš tak mezi prvními, kdo si ho bude moci pořídit za neveřejnou cenu.

Pokud váháš investovat do Katky klubu, tak si přečti tento komentář☝️ Katka je skvělá mentorka, lektorka, učitelka a průvodkyně, naprosto milá a vtipná žena která hovoří z vlastních zkušeností a díky Katce si zkrátíš svou cestu k úspěchu a nezabloudíš na rozcestí ani nesejdeš z cesty protože v jakékoliv fázi se nacházíš, tam Katka pro tebe bude jako opora! Věnuje se ti mnohem více než je v rámci kurzu. Naprosto empaticky vždy vytuší kdy tápeš a pomůže pochopit i nepochopitelné! Mluvím z vlastní zkušenosti a to ještě nejsem u konce, takže pokud si chceš splnit sen a chceš zachytit krásné momenty 📸 investuj do toho co už ti nikdy nikdo nevezme to jsou zkušenosti a znalosti❤️ díky Katko!
Denisa Váchováfotografka
Online klub jedině doporučuji ⭐ Kačka vše vysvětlí, poradí a je tu pro nás skoro nonstop. Má s náma trpělivost a je vstřícná. Opravdu jsem si nemohla vybrat líp. 📸 Poradí nejen ohledně technických věcí, ale i ohledně toho, co vše podnikaní obnáší. Já hledala kurz, který mě zaujme především přístupem lektorky. Nerada bych se obracela na někoho, kdo mi není sympatický. A s Kačkou jsem moc spokojená. Vážím si její práce. Moc děkuji Kači. 😇😊
Miluška Oláhová
Když to vezmu hodně ve zkratce...koupě foťáku, cvakání v automatu, zkouška manuálu, žádný ponětí o tom, co vlastně dělám, čerpání informací kde se dalo, ale v praxi jsem to neuměla použít, takže zpět na automat. Při hledání té nejjednodušší cesty, jak se posunout dál, jsem narazila na tebe. A tady nastala ta změna, kdy všechny dílky začaly do sebe zapadat a já konečně vím proč, co a hlavně jak mám dělat. Nelituji téhle investice. Hezké zpracování klubu, ke každému textovému souboru video, kde jsou i příklady z praxe a celá věc hned dává smysl. Tvůj přístup, to že nám věnuješ tolik času při našich dotazech...nemám s čím srovnávat, ale myslím, že přístup, jako máš ty, má málokterý lektor. A i když to není vždycky úplně jednoduché, tak díky tobě se v tom neplácám. Patří ti velké díky!
Lenka Rotreklováfotografka